Qui som

Des de 1973 Octavi Sarsanedas va impulsar el Grup del Llibre, el Club de lectors dels Països Catalans amb la voluntat de contribuir a la normalització lingüística del català, editant i distribuint llibres entre els seus associats.
El gruix de socis és d’arreu dels Països Catalans però també tenim una petita proporció de socis catalanòfils a Espanya, Europa i Amèrica.

Actualment som una cooperativa de consum amb seu a la llibreria de l’avinguda de la República Argentina, 83, llibreria oberta als socis i al públic en general. 

3 comentaris:

  1. Bon dia,

    Des de fa uns anys era soci de la cooperativa i el setembre passat vaig rebre una carta on se m'informava que el grup del llibre havia fet fallida. Em van comunicar que els socis que encara teniem saldo acomulat se'ns donava l'opció d'escriure a una adreça de mail indicant les nostres preferències literaris, i que ens enviarien un lot de llibres per tal d'exhaurirar el saldo. No obstant, no he rebut cap resposta confirmant la demanda ni tampoc els llibres.

    ResponElimina
  2. Bon dia, jo presente un cas semblant, però pitjor, perquè no he sigut informada de res i m'acabe d'assabentar ara, quan he anat a realitzar la comanda per sant Jordi. Tenia un saldo de 362 euros i ningú m'ha informat de res. Com és possible?

    ResponElimina