dilluns, 31 de març del 2014

Inaugurem les «Sessions Condensades»



El passat 27 de març, a la nostra llibreria de l’Avinguda República Argentina 83 vàrem iniciar un nou cicle d’activitats sota el títol Sessions Condensades. Amb aquesta proposta de presentacions i recitals de poesia de petit format volem apropar als lectors iniciatives interessants i innovadores del panorama literari català.

Imatge de les Sessions Condensades.

En aquesta primera sessió hem comptat amb la presència d’EdicionsPoncianes i la seva col·lecció Bèsties. Aquesta està conformada per pòsters de gran tamany que contenen imatges d' autors de la literatura universal i fragments de les seves obres traduïdes al català per poetes catalans contemporanis, com Samuel Beckett, Walt Whitman o Stéphane Mallarmé.

Les Bèsties d'Edicions Poncianes.

Aquest darrer títol va ser presentat a Grup del Llibre de la mà de Marc Rovira, poeta i artífex de la tria dels textos, i Josep Maria Balaguer, professor de la UAB, que ens va parlar de la poesia de Mallarmé i de la influència que aquest projecta, encara ara, a la literatura europea.

Marc Rovira i Josep Maria Balaguer.


Estem preparant noves activitats de Sessions Condensades que tindran lloc a partir del mes de maig. Si voleu obtindre més informació sobre aquestes, podeu seguir-nos a les xarxes socials: a través de facebook o twitter amb el hashtag #SessionsCondensades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada