dimecres, 29 de gener del 2014

Escalfant motors per la BCNegra

La novel·la negra gaudeix d'una fantàstica salut en el nostre país, i esdeveniments com la BCNegra ho demostren. Durant una setmana, del 30 de gener al 8 de febrer, la ciutat bullirà amb xerrades, taules rodones, exposicions i projeccions amb l'esperit de fer arribar la literatura d'aquest gènere als lectors.
És un bon moment per reivindicar la nostra pròpia literatura i autors del gènere negre, conèixer-ne de nous, recuperar els ja coneguts i, finalment, per què no, apropar-nos a la nostra llibreria de capçalera i tafanejar entre les novetats, que no són poques.

La BCNegra tindrà lloc del 30 de gener 
al 8 de febrer.

Aprofitant aquesta entrada, volem destacar-vos un parell de propostes ben interessants, que aposten pel gènere negre i que ens entusiamen.

- La col·lecció "Crims.cat" de l'editorial Alrevés, que és una honorable hereva de la mítica col·lecció "La cua de palla" i que ja porta 11 títols publicats, oferint-nos un acurat catàleg d'autors catalans i europeus, i que ja està creant fidels seguidors.

- Llibres del delicte és una petita editorial que també aposta per autors catalans, amb un format que ens recorda antigues col·leccions de novel·la negra. Hem parat especial atenció al títol Elles també maten, un recull de tretze relats d'autores catalanes amb estils ben diferents i que ens demostra que aquestes autores "si cal matar,maten".

Selecció de novel·la negra 
al nostre aparador.

Podeu seguir la programació de totes les activitats a la pàgina de BCNegra, o a través de les xarxes socials a través del hashtag #BCNegra14.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada